Продължете към съдържанието
Начало » Ароматизирани свещи – уют, атмосфера и ароматерапия у дома

Ароматизирани свещи – уют, атмосфера и ароматерапия у дома

  • от

Свещите са се развили с течение на времето: от източник на светлина до декоративен акцент, който има много различни приложения и ползи. В тази статия ще ви представим предимствата от използването на ароматизирани свещи.

Въпреки че свещите вече не осигуряват основния източник на светлина за човека, в днешно време продължава да расте тяхната популярност и употреба: свещите символизират празник, означават романтика, успокояват сетивата и са акцент в  домашния декор. Ароматизираните свещи променят атмосферата на всяка вътрешна или външна обстановка. Те добавят светлина към всяко пространство и могат да заменят грубостта на светлината от ярката електрическа крушка. Мекото трептене на пламъците на ароматизираните свещи създава релаксираща атмосфера и добавя усещане за топлина.

Ароматизирани свещи за по-уютен дом 

Трептенето на светлината на ароматизираните свещи създава прекрасна атмосфера, която не може да бъде възпроизведена по друг начин. Запалването на няколко ароматизирани свещи във вашия дом създава уютна и интимна атмосфера. Добавянето на свещи в декора ще създаде мекота в стаята и незабавно ще ви накара да я почувствате топла и приветлива. Да вземем пример от датчаните, които палят куп свещи за уютен дом.

ароматизирани свещи за вашия дом

Ароматизираните свещите са известни със своите успокояващи свойства. Те често се използват от терапевти и масажисти, за да създадат спокойна и отпускаща обстановка. Самият акт на запалване на свещ, прекрасното трептене и нежното сияние на пламъка, помага за облекчаване на стреса и успокояване на ума. Следващият път, когато имате стресиращ ден, запалете една ароматна свещ, вгледайте се в пламъка и просто дишайте за няколко минути – дори само 60 секунди могат да имат голямо значение.

Свещите за ароматерапия могат да ви помогнат да се отпуснете, да се почувствате спокойни и заредени с енергия.

Лавандуловите свещи помагат да облекчите ума си и да пуснете стреса. Свещите с аромат на евкалипт зареждат с енергия и подобряват фокуса. Свещите с аромат на лимон също зареждат с енергия и могат да облекчат тревожността и депресията.

За делници и празници

Независимо дали ще запалите свещи на торта или ще подготвите романтична вечеря на свещи, за да отпразнувате годишнината си със своята половинка, свещите са чудесен начин да отбележите празници като рождени дни, сватби, годишнини и много други.

ароматизираните свещи могат да бъдат и перфектния подарък. Нашите красиво опаковани, ароматизирани соеви свещи са ръчно изработени. Те са изляти в стъклени контейнери от изцяло естествен соев восък и максимално съотношение на ароматното масло за най-добър аромат. 

Ароматизирани свещи – ефектната декорация за дома

Свещите са стилен начин да добавите последния щрих към всяка стая във вашия дом. Използвайте фини цветове, за да добавете меко докосване до всяко пространство или ярки, смели цветове, за да направите наистина впечатление. Ароматизираните свещи изглеждат страхотно във всяка стая. Свещите за баня създават усещане, подобно на най-луксозните спа центрове, свещите разположени в хола го правят уютен и спокоен, свещите в центъра на трапезната маса поддържат романтиката на вечеря, а свещите в кухнята създават приятна атмосферата и могат да неутрализират различни миризми. 

ароматизирани свещи колекция

Свещите пряко кореспондират с елемента на огъня, който е жизненоважен за фън шуй. Атмосферата и осветлението са два основни градивни елемента на хюга. 

Без значение как подхождате към интериорния дизайн, свещите дават завършен вид на вашия интериор.

Аромат, аромат, аромат

Ароматизираните свещи са идеален начин да добавите фин аромат към вашия дом и да прикриете нежеланите миризми. В Hestian Candles&More ще откриете голямо разнообразие от ароматизирани свещи: от плодови до ефирни и чисти, от дървесни и мъжки до цветни и женствени и сезонни аромати.

Аромати без сажди: свещите, направени от соев и кокосов восък, са без сажди, нетоксични, изгарящи и издържат много по-дълго от традиционния парафин, който произвежда черни сажди и отделя токсични канцерогени във въздуха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *