Продължете към съдържанието
Начало » Предимства на свещите от соев восък

Предимства на свещите от соев восък

  • от
соя и соев восък

100% натурални

Соевите свещи се правят от соев восък, а той от своя страна от соя – естествен, възобновяем източник, който расте лесно и бързо в много региони. Традиционно свещи се правят от парафинови восъци, които са продукт на нефта. Знаем, че петролът е невъзобновяем източник, който съдържа канцерогенни вещества, които са вредни за нашето здраве и околна среда. Естественият соев восък е много по-безопасен начин да се насладите на ароматните свещи.

По-чисто изгаряне

Нулевите токсини, канцерогени или замърсители означават, че соевите свещи са по-малко склонни да предизвикат алергии. Соевият восък е много по-здравословен за нас и околната среда. 

Свещите от соев восък са по-дълготрайни

Соевият восък има по-ниска точка на топене от тази на парафиновия восък. Това означава, че соевият восък изгаря по-хладно и ще издържи по-дълго от парафиновите свещи. Удълженият живот на свещите означава, че можете да се наслаждавате на прекрасните аромати много по-дълго.

По-силни аромати

Ароматите на свещите се излъчват във въздуха от восъчния басейн, който заобикаля фитила. Тъй като точката на топене на соевия восък е по-ниска от тази на парафина, това означава, че около фитила обикновено има по-голям басейн, което от своя страна води до много по-силен аромат.

Биоразградими и водоразтворими

Тъй като соята е растение, соевият восък е естествено биоразградим. Това прави и случайното разливане по-лесно за почистване.

Разгледайте нашите соеви свещи по-долу. Можем да изработим соева свещ с аромат и цвят по ваш избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *