Продължете към съдържанието
Начало » За нас

За нас

Кои сме ние?

“В енд В Груп” ЕООД е български производител на висококачествени ръчно изработени ароматни свещи и ароматни восъци за топене.


Какво ще откриете в Hestia?
В нашето портфолио ще откриете ароматни свещи и ароматни восъци за топене в арома лампи, които са ръчно изработени. Използваме само натурални восъци – соев, кокосов, палмов и различни растителни смеси. При нас ще откриете и богата гама от аксесоари, които ще направят използването на продуктите ни още по-приятно и красиво.

Ценностите, в които вярваме

Ние вярваме, че клиентите ни заслужават нищо друго, освен най-добрите и най-качествени ароматни продукти, които да носят удоволствие и уют. Стремим се да поставим еталон в контрола на качеството на восъците и продуктите, които подбираме, така че нашите клиенти да бъдат сигурни, че получават само най-доброто.

Пазаруването в Hestia е лесно и просто

Искаме да ви доставим удоволствието от това да пазарувате удобно, лесно и директно до вашия дом, без да е необходимо да се редите на опашки.
Просто разгледайте нашия онлайн каталог, изберете желания от вас продукт, изберете удобен начин на плащане като кредитна/дебитна карта или наложен платеж, а ние ще направим останалото.