Продължете към съдържанието
Начало » Ароматни свещи от кокосов восък

Ароматни свещи от кокосов восък

Ароматни свещи от кокосов восък

Предлагаме ръчно изработени свещи от кокосов восък с голямо разнообразие на ароматни и етерични масла.

Свещите от кокосов восък се изработват предимно от високо топящото се кокосово масло. То се съчетава перфектно с други естествени, по-твърди восъци, за да създаде перфектната свещ. Ароматът на свещите от кокосов восък е наситен и завладяващ. Това, съчетано с бавното изгаряне на  свещта, е всичко, което искаме от една свещ.

Предимства на свещите от кокосов восък

Важно е да отбележим, че нито един пламък на свещ, без значение от восъка, няма да бъде напълно без сажди. Въпреки това, в сравнение със соята и парафина, кокосовите свещи изгарят най-чисто.

Свещите от кокосов восък са изключително красиви. Цветовете на восъка варират от кремаво до чисто бяло. Въпреки че могат да се оцветяват и да се постигнат красиви цветове, не е необходимо, защото естествения цвят на кокосовия восък е красив и подходящ за всеки интериор.

Когато говорим за кокосов восък е добре да отбележим, не мирише на кокосови орехи. Кокосовият восък е без аромат.

Свещите от кокосов восък са бавно изгарящи, с превъзходен аромат. Восъкът има способността да задържа голямо количество от аромата, което ви осигурява силно ароматна и дълготрайна свещ.

Обикновено стандартните парафинови свещи изгарят само за няколко часа, докато свещите от кокосов восък изгарят значително по-бавно.

Ако качеството и устойчивостта са основните фактори, определящи избора ви на ароматни свещи, тогава не търсете повече. Свещи от кокосов восък са за вас!

Със своите богати цветове и фантастичен аромат, свещите от кокосов восък несъмнено си заслужават. Тяхната дълготрайност и чисто изгаряне са изключителни.

Повече информация за свещите от кокосов восък можете да откриете в статията ни по темата.